Реклама

Телескоп Kepler вирушив на пошуки позаземного життя

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Sunday, 08 March 2009

kepler_startЗі стартового майданчику бази ВПС США на мисі Канаверал у Флориді стартувала ракета Delta II з новітнім дослідницьким супутником Kepler на борту. Старт відбувся в суботу 7 березня о 5:50 за київським часом.

 

Таблетки допоможуть стерти неприємні спогади

( 1 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Saturday, 07 March 2009

mozokТаблетки, якими зазвичай лікують гіпертонію, можуть допомогти людям забути неприємні спогади і навіть вилікувати фобії, повідомляє команда вчених із Голландії.

 

Роботи-екскаватори підготують місячну поверхню для бази NASA

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Friday, 06 March 2009

excavatorНевеликі автономні роботи, оснащені відповідним обладнанням, будуть виконувати роботи з розчищення та підготовки поверхні для будівництва посадкового майданчику та Місячної станції НАСА. Розробка цих роботів ведеться спільними зусиллями компанії Astrobotic Technology Inc. і Інституту Робототехніки Carnegie Mellon.

 

Британські вчені анонсували віртуальний кокон

( 1 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Thursday, 05 March 2009

kokonБританські дослідники з Йоркського та Уорвікського університетів анонсували в Лондоні пристрій під назвою Virtual Cocoon ("Віртуальний кокон"), що дозволить створювати віртуальну реальність, яка впливає на всі органи відчуттів, а не тільки на зір і слух.

 

Протиракетні бойові лазери Пентагону

( 1 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Wednesday, 04 March 2009

airboneУ Пентагона може незабаром з'явитися нова протиракетна зброя - лазерна установка, розташована в передній частині великого реактивного літака, потужності якої достатньо для збивання ракет зразу після їхнього запуску з землі.

 

New Holland NH2 - трактор на водневих паливних елементах

( 5 Голосів, Всередньому: 3.80 із 5 )
Tuesday, 03 March 2009
traktorНа Паризькій Сільськогосподарській виставці, що проходила в лютому цього року, публіці був представлений трактор New Holland NH2, що використовує водень як паливо. Паливно-енергетична система та силова установка трактора були розроблені спільними зусиллями інженерів фірм New Holland і Iveco, які є частиною концерну FIAT.
 

Атмосфера Плутону значно тепліша за його поверхню

( 6 Голосів, Всередньому: 4.33 із 5 )
Monday, 02 March 2009

plutonПлутон є не тільки однією із найменших планет Сонячної Системи, він також є найдальшим і найгірше вивченим серед усіх інших великих мешканців Сонячної системи, тому відкриття, пов'язані із Плутоном, відбуваються не так вже й часто.

 
Сторінка 154 з 170