Реклама

Британських солдатів одягнуть у гелеві каски

( 9 Голосів, Всередньому: 4.11 із 5 )
Monday, 02 March 2009

gelМіністерство оборони Великобританії нагородило одну невелику компанію премією в 100 000 фунтів стерлінгів. Головна заслуга фірми в розробці особливої речовини, що здатна миттєво тверднути при ударах та зіткненнях. Спеціальний гель назвали D3O.

 

Вмикання світла помахом руки

( 4 Голосів, Всередньому: 3.50 із 5 )
Sunday, 01 March 2009

adapter_svitloБагато хто щодня зіштовхується із проблемою, як знайти ключі та відкрити вхідні двері в цілковитій темряві під'їзду. Адже далеко не всі з них добре освітлені. Проблемою обертаються пошуки вимикача в незнайомому приміщенні, спроба відкрити машину в темному гаражі, та й взагалі, неприємних ситуацій існує чимало.

 

У майбутньому темна енергія спустошить космос

( 4 Голосів, Всередньому: 3.00 із 5 )
Saturday, 28 February 2009

vsesvit_darkЯкби астрономи у далекому майбутньому поглянули на оточуюючий космос, вони, можливо, зробили б висновок, що наша галактика у всесвіті єдина, стверджує один із провідних американських космологів.

 

Хіміки пропонують новий метод очистки водню

( 1 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Friday, 27 February 2009

voden_filtrОчищення водню необхідне перед його застосуванням у різноманітних паливних елементах, проте існуючі методи не зовсім чисті та ефективні.

 

Люмінесцентні лампи покращать ваше самопочуття

( 3 Голосів, Всередньому: 4.33 із 5 )
Thursday, 26 February 2009

anion_lampa

Усім відомо, що звичайні лампи накалювання є досить неефективними, на відміну від компактних та економічних люмінесцентних ламп. Проте це ще далеко не всі переваги цих засобів освітлення.

 

Закони тертя у наносвіті та макросвіті виявились схожими

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Thursday, 26 February 2009

nanotertyaВченим з Університету Вісконсін-Медісон вдалося довести, що закони тертя для наноструктур не відрізняються від класичних законів. Про це повідомляється в прес-релізі, опублікованому на сайті університету. Стаття дослідників з'явилася в журналі Nature.

 

Delta Unit - робот-шпигун для спостереження та розвідки

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Wednesday, 25 February 2009

delta_unitDelta Unit – спеціальний бот для спостереження та розвідки розроблений у рамках серії радіокерованих роботів із відеоспостереженням Inspectorbots. Він спеціально розроблений для роботи в небезпечних ситуаціях. Delta Unit укомплектований відеокамерою, що передає відео з небезпечної зони оператору, без ризику для життя людей.

 
Сторінка 155 з 170