Реклама

Google спростував відкриття Атлантиди

( 4 Голосів, Всередньому: 3.75 із 5 )
Friday, 20 February 2009
sonarПредставник компанії Google пояснила природу дивного об'єкта, виявленого в Атлантичному океані за допомогою сервісу Google Ocean, повідомляє портал TechRadar. Прямокутна структура, що газета The Sun назвала можливими залишками Атлантиди, насправді є артефактом, отриманим при зборі топографічних даних.
 

Атлантиду знайшли за допомогою Google

( 3 Голосів, Всередньому: 4.00 із 5 )
Friday, 20 February 2009

atlantisБританська газета The Sun повідомила про виявлення дивного об'єкта за допомогою програми Google Ocean. На думку істориків, що вивчають Атлантиду, об'єкт може являти собою залишки затонулого континенту чи острова.

 

Комар вижив у відкритому космосі

( 2 Голосів, Всередньому: 3.50 із 5 )
Thursday, 19 February 2009

komarУ рамках підготовки російського стратегічного проекту – пілотованої експедиції на Марс проходить не тільки моделювання виживання марсонавтів (поки в підмосковному лісі), але й експерименти нового типу з біологічними об'єктами. Вчені Інституту медико-біологічних проблем (ІМБП) РАН моделюють, як у ході тривалих міжпланетних перельотів космічна радіація може впливати на живі організми. Один із цих організмів зумів вижити у відкритому космосі.

 

Нові PCMOS-чипи споживають у 30 разів менше енергії та працюють у 7 разів швидше

( 3 Голосів, Всередньому: 4.33 із 5 )
Thursday, 19 February 2009

PCMOSЦілком імовірно, що вже в недалекому майбутньому, їдучи з дому на дві-три тижні, Ви вже не будете брати з собою зарядний пристрій для вашого мобільного телефону. Це стане можливим завдяки новій технології виготовлення мікрочипів, які будуть споживати в тридцять разів менше енергії та функціонувати в сім разів швидше, ніж найкращі зразки нині існуючих технологій.

 

Рекуперативні амортизатори допоможуть зекономити до 10% палива

( 2 Голосів, Всередньому: 4.50 із 5 )
Wednesday, 18 February 2009

amortyzatorГрупа студентів із Масачусетського Технологічного Інституту розробила конструкцію амортизатора, що, використовуючи енергію, передану підвісці при русі автомобіля від нерівностей дорожнього покриття, виробляє електроенергію та більш ефективно згладжує удари на відміну від традиційних амортизаторів.

 

Фахівці колайдера Теватрон вирішили випередити ВАК у відкритті бозону Хіггса

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Tuesday, 17 February 2009

tevatronФахівці, що працюють на колайдері Теватрон, вважають, що шансів виявити бозон Хіггса у них значно більше, ніж у колег, що проводять експеримент на Великому адронному колайдері (ВАК), повідомляє портал BBC News.

 

Створено синтетичну ДНК, що здатна розмножуватись

( 4 Голосів, Всередньому: 4.00 із 5 )
Tuesday, 17 February 2009

DNKАмериканські вчені із Флориди вперше продемонстрували штучний генетичний код у дії. Ними була розроблена синтетична форма ДНК, у якій були включені амінокислоти та білки, що не існують у вільному стані в природі. Створена штучна ДНК також здатна самовідтворюватися.

 
Сторінка 157 з 170