Реклама

Чисте повітря омолоджує організм

( 0 Голосів, Всередньому: 0 із 5 )
Thursday, 22 January 2009

povitryaЗа останніх 20 років у багатьох американських містах повітря стало чистішим, що сприяло збільшенню в середньому на п’ять місяців тривалості життя людей.

 

У минулому величезний астероїд розвернув Місяць

( 3 Голосів, Всередньому: 3.67 із 5 )
Thursday, 22 January 2009

moon_westernУ далекому минулому Місяць був обернений до Землі зворотною стороною, повідомляє New Scientist. Дані результати, опубліковані в журналі Icarus, були отримані вченими з Паризького інституту фізики Землі.

 

Вода на Марсі виявилась чистою

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Wednesday, 21 January 2009

mars_polarМарсіанська вода, що зберігається у вигляді льодовиків в полярних регіонах планети, виявилась дуже чистою. Про це повідомляє AFP з посиланням на прес-реліз Національного інституту наук про Всесвіт. Робота дослідників з'явиться в журналі Geophysical Research Letters.

 

Спеціальна плівка зменшить витрати палива

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Wednesday, 21 January 2009

plivkaАмериканська компанія FastSkinz випустила спеціальну плівку MPG-Plus для збільшення обтічності транспортних засобів і не тільки. За даними FastSkinz - дочірнього підприємства SkinzWraps, що спеціалізується на виробництві вінілової плівки для прикрашення автомобілів, економія палива від застосування чудо-плівки складе 18-20% для звичайних авто та 20-25% - для гібридів і електромобілів.

 

До середини століття можуть зникнути майже всі льодовики

( 1 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Tuesday, 20 January 2009

glacierБільша частина льодовиків на Землі тане з такою швидкістю, що вже до середини цього сторіччя вони зникнуть, констатує Всесвітня служба спостереження за льодовиками. Статистика показує, що об'єми льодовиків зараз досягли критично низької позначки за багато тисяч років.

 

NASA шукає свої гумові качечки

( 2 Голосів, Всередньому: 3.50 із 5 )
Tuesday, 20 January 2009

ducksМоряки, рибаки та пасажири круїзних лайнерів, будьте уважні! Якщо хто-небудь помітить жовту гумову качечку, що погойдується на океанських хвилях, в NASA хотіли б про це знати...

 

Грандіозні космічні плани Європи

( 3 Голосів, Всередньому: 4.67 із 5 )
Monday, 19 January 2009

esaНа брифінгу в Парижі голова Європейського космічного агентства (ЄКА) Жан-Жак Дорден розповів про грандіозні плани європейських країн на 2009 рік в області космічних розробок. Наприклад, у нинішньому році європейські вчені мають намір випробувати два нових надсучасних космічних телескопи та три супутники, які будуть стежити за змінами гравітації Землі, а також збирати інформацію про льод і види ґрунту на поверхні планети.

 
Сторінка 166 з 170