Реклама

Розроблено чип, здатний розповісти про зовнішність людини за її ДНК

( 9 Голосів, Всередньому: 3.67 із 5 )
Thursday, 17 January 2013

днк-чипУявіть себе у ролі детектива. Крадіжка зі зломом. Єдиний доказ - недопалок. На ньому достатньо ДНК, щоб запустити пошук по національній базі даних, але збігів немає. Ви кидаєтеся до пристрою, здатного визначити фізичні характеристики на основі ДНК, але матеріалу вистачає лише на дві риси (зазвичай це колір очей і волосся).

 

У 2016 році на земній орбіті відкриється справжній космічний готель

( 7 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Wednesday, 16 January 2013

космічний готельРосійська компанія Orbital Technologies розробляє комерційну космічну станцію, яка стане орбітальним готелем на висоті 350 км над Землею. Цей неймовірний готель змусить своїх відвідувачів неабияк розщедритися. Ціна лише доставки на станцію буде становити 800 тисяч доларів, і ще 160 000 доларів доведеться віддати за п'ять днів перебування на космічній станції. Ця станція буде спроектована для забезпечення комфорту, на відміну від науково-орієнтованої Міжнародної космічної станції.

 

Quick Kill - ефективна система активного захисту для бронетехніки та укріплень

( 6 Голосів, Всередньому: 4.50 із 5 )
Tuesday, 15 January 2013

Quick KillКомпанія Raytheon готується до офіційних випробувань системи активного захисту Quick Kill. Поява даної системи на бронетехніці американської армії кардинально підвищить захищеність бойових машин і виживаність екіпажів і десанту.

 

Робот-екзоскелет Power Loader розширить можливості людського тіла

( 2 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Monday, 14 January 2013

екзосклелет Power LoaderТе, що ви бачите на наведеному знімку і відеоролику, є екзоскелетом-роботом Power Loader, розробкою якого займається компанія Activelink, яка, у свою чергу, є дочірньою компанією корпорації Panasonic. Кінцевою метою даного проекту є розробка повнофункціонального робота, який дозволить зняти обмеження, пов'язані з відносно малою силою і можливостями тіла людини. А використовуватися такий робот може у найрізноманітніших областях, починаючи з участі в операціях по ліквідації наслідків стихійних лих, катастроф, і закінчуючи виконанням важких робіт на будівельних майданчиках.

 

Астрономи виявили поруч із Сонцем зірку-ровесницю самого Всесвіту

( 4 Голосів, Всередньому: 4.75 із 5 )
Sunday, 13 January 2013

зірка-ровесниця ВсесвітуHD 140283, що знаходиться на відстані 186 світлових років від Землі, може бути найдревнішою зіркою у відомому людству Всесвіті, вважають дослідники під керівництвом Говарда Бонда (Howard Bond) з Університету штату Пенсильванія (США).

 

Фахівці NASA виключають можливість зіткнення Апофіса з Землею у 2036 році

( 5 Голосів, Всередньому: 5.00 із 5 )
Saturday, 12 January 2013

астероїд АпофісЯк повідомляють фахівці з NASA, їх спостереження за астероїдом Апофіс показують, що побоюватися зіткнення з ним не варто. За словами вчених NASA, він не зачепить Землю у 2036 році.

 

Створено вакцину, що попереджує розвиток раку у людей з ослабленим імунітетом

( 4 Голосів, Всередньому: 4.00 із 5 )
Friday, 11 January 2013

вакццина, що попереджує ракРозроблена вакцина, за допомогою якої імунна система успішно реагує на перші ознаки раку товстої кишки у людей з високим ризиком захворювання.

 
Сторінка 26 з 170